In advance of its 75th Jubilee, Benenden School, an English boarding school for girls, retained Centerbrook to prepare a campus master plan. The School wanted to improve their facilities and bring the arcadian beauty of the Kent countryside into the center of their historic campus.

The master plan envisions construction of a 45,000 square foot Study Centre at the nexus of campus circulation and, with it, definition of a landscaped quadrangle at the center of an "academic village." The Centre would contain a library, classrooms, and faculty offices. Other elements in the master plan include new automobile circulation that removes vehicles from the center of the campus, tiered parking in a hillside near the campus center, an all-weather hockey pitch, a new theater, and a second academic building.