This addition to the University's gymnasium makes use of existing stairways, corridors, and locker rooms. On the first floor, a weight room and aerobic exercise room have views of both the outdoors and the activities taking place in the large field house. The field house offers multiple-use courts and a jogging track and frequently accommodates large special events. Daylight from translucent wall panels reduces the need for electric lighting and adds a cheerful atmosphere to this voluminous room. The translucent wall panels also give a soothing quality of light to the two second-floor dance studios, where sophisticated audio-visual equipment is available to students. Interior window walls heighten the awareness of people and activity throughout the whole complex, making it one of the main social centers on campus.

Photography © Jeff Goldberg/Esto, Peter Aaron/Esto